Kidgineers

Robotica si programare cu LEGO (7-12 ani)

20200722_134549

La clubul de vacanta miniKidgineers, copiii vor pleca într-o călătorie fascinantă, educativa si distractiva în lumea electricitatii, robotilor, programarii si constructiilor LEGO.

Combinand cea mai mare pasiune a copiilor, LEGO si tehnologia, seturile LEGO Education WeDo si LEGO BOOST, Creative Toolbox sunt introducerea perfecta in tainele roboticii si programarii, prin activitati educationale distractive si practice. 

20200720_104643
WhatsApp Image 2022-07-22 at 19.35.55
WhatsApp Image 2022-07-18 at 18.26.22 (1)

Curs

In timpul cursului, copiii vor invata cum sa construiasca roboti cu mecanism de mers, sa transforme miscarea de rotatie in miscare de translatie, sa mareasca forta cu parghii, sa realizeze transmisii cu angrenaje si curele, sa lucreze cu senzori de miscare si inclinatie, descoperind secretele hardware și software ale robotilor.  Vom da viata mai apoi constructiilor  folosind programe fascinante

Lectie

La fiecare lectie copiii creează un robot nou cu o anumita functionalitate. Incepem cu o problema pe care copiii trebuie sa o rezolve folosind noile cunostiinte, abilitati, creativitatea si lucrul in echipa.

Lego Boost

LEGO BOOST este un set complex ce contine peste 840 de piese LEGO, o unitate centrala, un motor interactiv, un senzor de culoare si distanta. Unitatea centrala se conecteaza prin Bluetooth low energy (BLE), si include 2 motoare codate, un buton de pornire, giroscop intern si lumina. LEGO Education WeDO contine 280 de piese LEGO, un smarthub Bluetooth Low Energy, un motor mediu, un senzor de distanta si unul de inclinatie.

Stem

De asemenea, realizam experimente STEM care imbina de minune joaca si stiinta. Invatam despre magnetism, electromagnetism si electricitate prin proiecte distractive, magneti dansatori,  obiecte care leviteaza, realizam propriile motoare, baterii din lamai, circuite din sare si plastelina.

Cluburile de vara Kidgineers combina invatarea cu distractia, natura cu tehnologia iar, atelierele desfasurandu-se atat in spatiul interior cu sali de clasa aerisite si luminoase cat si in gradina umbroasa cu loc de joaca cu topogan, leagane si perete de catarat.

Scroll to Top