Kidgineers

Aventura in lumea technologiei (4-6 ani)

noroot

La clubul de vacanta miniKidgineers, copiii vor pleca într-o călătorie fascinantă, educativa si distractiva în lumea electricitatii, robotilor, programarii si constructiilor LEGO.

Realizam experimente STEM care imbina de minune joaca si stiinta. Invatam despre magnetism, electromagnetism si electricitate prin proiecte distractive, magneti dansatori, obiecte care leviteaza, realizam propriile motoare, baterii din lamai, circuite din sare si plastelina si  construim robotei simpatici din materiale reciclabile.

Lime-Light-Voltage-Basic-Battery
71eOMW4b3BL._AC_SL1500_
Squishy-Circuits_HeroShot_2019

Misterele electricitatii

Jucandu-ne cu plastelina descoperim misterele electricitatii si studiem elementele de bază ale circuitelor electrice printr-un amestec perfect de joc și învățare: aflam ce este un circuit, care sunt materiale conductoare/izolatoare, precum si componente unui circuit: led-uri, motoare, buzzere, intrerupatoare. Creatiile noastre din plastelina vor prinde viata in timp ce aprindem LED-uri, facem puțin zgomot si invartim motorasele.

LEGO

La clubul de constructie cu LEGO, calatorim in jurul lumii, in timp si spatiu, afland informatii pretioase, de la originea dinozaurilor până la structura planetei și călătoriile în spațiu!

Scratch Jr

Vom da viata povestilor si personajelor cu ajutorul programelor realizate in Scratch Jr, un limbaj de programare introductiv ce permite copilasilor cu varste intre 5 si 7 ani sa creeze propriile animatii si jocuri. Imbinand blocuri de programare grafica, copiii programeaza personajele sa se miste, sa sara, sa danseze si sa cante.

Dash si Dot

Simpaticii robotei Dash si Dot ne vor insoti in aceasta calatorie, copiii vor experimenta programarea cu aplicatiile: Go, Path si Xylo. Apoi, imbinand abilitatile de programare cu cele artistice, vor realiza proiecte haioase, in care roboteii se vor prezenta, vor canta, vor dansa, si vor concura in diverse competitii: aruncarea la tinta, bowling si lupte corp la corp.

Cluburile de vara Kidgineers combina invatarea cu distractia, natura cu tehnologia iar, atelierele desfasurandu-se atat in spatiul interior cu sali de clasa aerisite si luminoase cat si in gradina umbroasa cu loc de joaca cu topogan, leagane si perete de catarat.

Scroll to Top