Kidgineers

LEGO Education WeDo(6-9 ani)

Atelierele de robotica si programare 6-9 ani cu LEGO Education WeDo ofera copiilor cu varste intre 6-9 ani oportunitatea de a experimenta intr-un mod distractiv principiile de baza ale celor 4 discipline STEM(stiinte, tehnologie, inginerie, matematica) ce stau la baza tuturor lucrurilor si fenomenelor din jurul nostru. Folosind produsele educationale LEGO WeDo copii construiesc roboti pe care invata sa ii programeze cu ajutorul calculatorului. Pieselor LEGO le atașăm motoare și senzori apoi programam robotul într-un mediu de programare intuitiv dezvoltat de Lego in colaborare cu MIT. Fiecare lecție are un plan de lectie dezvoltat de specialisti in educatie ai grupului LEGO Education, pe lângă programare studiem elemente de baza in mecanica: angrenaje, scripeți,etc, urmărim transmiterea mișcării și felul în care se transforma energia electrică în energie mecanică.

Copiii sunt motivati se rezolve provocari stiintifice din viata reala prin insusuirea unor notiuni de inginerie, stiinta, tehnologie si programare, toate acestea prin experiente si investigatii practice.

Cursurile sunt un mix perfect intre amuzament si invatare implicand copii in activitati antrenante, dezvoltandu-le gandirea analitica, creativitatea si spiritul de echipa.

Scroll to Top