Kidgineers

LEGO Education Spike Prime(9-14 ani) galerie

Combinând elemente de construcție LEGO colorate, hardware ușor de utilizat și un limbaj de programare intuitiv de tipul drag-and-drop bazat pe Scratch, SPIKE Prime captiveaza elevii prin activităti de invatare practice si distractive care stimuleaza gandirea analitica, creativitatea precum si abilitati de rezolvare a problemelor complexe.
Nucleul sistemului SPIKE Prime este hub-ul programabil. Acest dispozitiv în formă de cărămidă, avansat dar ușor de folosit, este prevăzut cu 6 intrări/ieșiri, un panou de LED-uri 5×5, conectivitate prin Bluetooth, un difuzor, un giroscop pe 6 axe și o baterie reîncărcabilă. Setul SPIKE Prime include motoare și senzori extrem de preciși care, împreună cu o varietate de elemente LEGO colorate, le permite elevilor să construiască și să programeze roboți distractivi, dispozitive dinamice și alte modele interactive.
Pornind de la activitati simple precum programarea unui emoji pe ecranul Hub-ului, pana la versiuni mai sofisticate precum un robot care dansează, o stație meteo, o broască care țopăie, un brat robotic sau un aparat CNC, SPIKE PRIME îi ajută pe elevi să învețe abilitățile esențiale STEAM.
Scroll to Top